Wednesday, October 14, 2009

Video Hari Ini - Roma Roma Roma



Roma Roma Roma - Antonello Venditti

Roma Roma Roma
core de 'sta Citta
unico grande amore
de tanta e tanta ggente
che fai sospira
Roma Roma Roma
lassace canta,
da 'sta voce nasce n'coro
so' centomila voci
ciai fatto 'nnamora.
Roma Roma Roma,
t'ho dipinta io
gialla come er sole
rossa come er core mio
Roma Roma Roma
nun te fa 'ncanta
tu sei nata grande
e grande hai da resta
Roma Roma Roma
core de 'sta Citta
unico grande amore
de tanta e tanta gente
m'hai fatto 'nammora

8 comments:

  1. salam blog......

    roma club malaysia ni registered ke?

    ReplyDelete
  2. belum register lagi... nape bro ?

    ReplyDelete
  3. saje jer gua tanye...

    football is about passion..

    lu memang ade passion tu..

    sokonglah ape jua team...janji bolasepak adalah utama di hati kite sume...

    salam....

    ReplyDelete
  4. lupe lak....

    lawat lah blog gua...

    dan follow la..hheehe

    ReplyDelete
  5. aku ada member aku fan roma.haha!baguslah macam nko ni..aku tengah cari geng2 yang tidak terpengaruh dengan john dykes dan shebby singh yang cuba mengenglandkan asia.

    by the way kalau itali aku fan napoli - sebab maradona.tapi boleh geng kan?

    fan barca.

    ReplyDelete
  6. meyour,
    tq..

    nami o fish,
    Kat Roma Ultra ni kita bercakap pasal Total Italian Football.. Pasal apa jadi kat England tu aku tak heran sangat, nasib baik ada Fabio Capello (seorang warganegara Itali, bekas pemain Roma dan pengurus Roma). Apa yang jadi kat Primier League adalan rutin. Anda tak perlu tahu jadi peminat bolasepak untuk bercakap tentang bolasepak England. Nanti aku ulas panjang lebar di post akan datang.

    Aku cuma dapat bersimpati apa yang terjadi dengan Donadoni. Totti cuma jalankan tugas dan jaringkan gol. Harap Napoli akan dapat bangkit dengan pengurus baru mereka, Walter Mazzarri.

    ReplyDelete
  7. salam buat semua,

    Congratulation buat Roma Ultra atas cetusan idea dan hasil kerja kreatid ini....Satu revolusi baru utk peminat2 bola sepak di Malaysia terutamanya buat peminat2 Seria A.

    Tahniah

    ReplyDelete
  8. Grazie il Lupo.. huhu.. futura il capitano huh ?!

    ReplyDelete